Τα 10 ψηλότερα βουνά της Ελλάδας σε 10 μέρες για την ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού

Τα 10 ψηλότερα βουνά της Ελλάδας σε 10 μέρες για την ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού

Μία μεγάλη προσπάθεια για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο ξεκινάει!
Τρεις ορειβάτες θα πραγματοποιήσουν απο τις 23/7 μέχρι τις 1/8, ένα μεγάλο εγχείρημα στα βουνά της Ελλάδας, με στόχο να εξυπηρετήσουν έναν πολύ σημαντικό σκοπό: να ενισχύσουν το έργο του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.
Την προσπάθειά τους αυτή στηρίζει ένθερμα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ-HELLENIC RESCUE TEAM, που έθεσε το εγχείρημα υπό την αιγίδα της, και η εταιρεία υπαίθριων δραστηριοτήτων Enjoy Travel and Tourism που ανέλαβε να οργανώσει και να υλοποίησει το απαιτητικό εγχείρημα.
Μέσα σε 10 ημέρες ο Γιώργος Λάκιας, ο Βαγγέλης Συμβουλίδης και ο Νεκτάριος Παρμάκης θα προσπαθήσουν να ανέβουν τα 10 ψηλότερα βουνά της Ελλάδας, με σκοπό να συγκεντρωθούν δωρεές μέσα από μία online καμπάνια. Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα ενισχύσουν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό, ώστε να συνεχίσει το όραμά του ‘’όλα τα παιδιά να ζήσουν την παιδική τους ηλικία με αγάπη, φροντίδα, ζεστασιά, ασφάλεια και σεβασμό.’’
Μείνετε συντονισμένοι στην πλατφόρμα μας https://gogetfunding.com/10-summits-10-days/ για να ενισχύσετε το εγχείρημά μας και να ανακαλύψετε εκπλήξεις και δώρα!
Ακολουθήστε μας στο project 10 Summits / 10 days και υποστηρίξτε το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο! Μπορείτε να βοηθήσετε και εσεις σε αυτήν την προσπάθεια! Γιατί ακόμα και ένα ευρώ θα κάνει την διαφορά!
Το ταξίδι μας για τα 10 ψηλότερα βουνά της Ελλάδας σας περιμένει!
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search