22139969_1713299845349198_121999174_o

Tα Ελληνικά Market στηρίζουν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό

Η Ειδική Παράσταση Στήριξης, μια τόσο επιτυχημένη κίνηση την οποία υποδειγματικά προσέφεραν τα ελληνικά market στη κοινωνία της Θεσσαλονίκης μας δείχνει πως μια τόσο συγκροτημένη προσπάθεια δεν μπορεί παρα να έχει το ωραίο αυτό αποτέλεσμα που είδαμε χθες, πιο ωραίο από το αναμενόμενο.

Τίποτα από όλα όσα έγιναν, δεν θα ήταν εφικτό να γίνουν χωρίς την ενθουσιώδη και ανιδιοτελή συμμετοχή των Ελληνικών Market. Για το λόγο αυτό, θεωρούμε υποχρέωσή μας να τα ευχαριστήσουμε ειλικρινά για την πολύτιμη στήριξή τους.

Η άμεση και θερμή ανταπόκριση στο θεατρικό παιδικό musical που πραγματοποιήθηκε χθες υπό την αιγίδα των Ελληνικών Market με σκοπό τη συλλογή τροφίμων έναντι εισιτηρίου ώστε να διατεθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό δείχνει πόσο έντονο είναι ακόμη το συναίσθημα της αλληλεγγύης και της προσφοράς. 5 τόνοι τρόφιμα μαζεύτηκαν και μαρτυρούν πως η έννοια της φιλανθρωπίας παραμένει ζωντανή στην Ελληνική κοινωνία. Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό, αναγνωρισμένο ως Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, έχει ανάγκη από τέτοιες πρωτοβουλίες, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει και να προσφέρει τις υπηρεσίες που απαιτούνται για την αξιοπρεπή διαβίωση των παιδιών που φιλοξενούνται σ’ αυτό.

Η ανταπόκριση όλων, απέδειξε την αγάπη για τα παιδιά που έχουν στερηθεί τους βασικούς όρους της οικογενειακής ζωής, είτε επειδή οι γονείς τους δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή, είτε επειδή δεν μπορούν να διατηρήσουν την ευθύνη της γονικής μέριμνας για διάφορους λόγους, αποδεικνύοντας πως ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Ευχόμαστε, αυτή η τόσο σπουδαία ενέργεια να γίνει πράξη ξανά και στο μέλλον και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.